Advertisement

Παναιτωλικοσ Γιαννενα - Panaitwlikos Me Mazoyrek Taxar H Apostolh Gia Giannena Agrinionews : Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος.

Παναιτωλικοσ Γιαννενα - Panaitwlikos Me Mazoyrek Taxar H Apostolh Gia Giannena Agrinionews : Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος.. Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος. Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ. Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. .γιαννενα παναθηναϊκοσ παναιτωλικοσ παοκ premier league αρσεναλ τσελσι λιβερπουλ μαντσεστερ σιτυ man.

Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα. Αναρτήθηκε από παναιτωλικοσ στις 5:55 π.μ. Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης). Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα!

Official Pennants From Games Atromitos Panaitolikos Pas Giannena Fc Super League Charityidols Com
Official Pennants From Games Atromitos Panaitolikos Pas Giannena Fc Super League Charityidols Com from www.charityidols.com
Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. Ράφαελ, γκάλο, κούσας χωρισ μιχαι και ερικσον ο παναιτωλικοσ στα γιαννενα. Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e). Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα. Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης). Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι.

Αναρτήθηκε από παναιτωλικοσ στις 5:55 π.μ.

Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. «πικραμένοι για τον τρόπο της ήττας» την άποψή του πως ο πασ γιάννινα ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στο ντέρμπι με τον παναιτωλικό εξέφρασε ο σάββας παντελίδης. .γιαννενα παναθηναϊκοσ παναιτωλικοσ παοκ premier league αρσεναλ τσελσι λιβερπουλ μαντσεστερ σιτυ man. Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα. Στο δεύτερο παιχνίδι του χιμένεθ στον πάγκο της και πρώτο εντός έδρας, υποδέχεται τον παναιτωλικό, που έχει κάνει τρεις ήττες εκτός έδρας, και τις τρεις στο… Αναρτήθηκε από παναιτωλικοσ στις 5:55 π.μ. Συνεχίζει την πορεία σωτηρίας η λαμία, πέρασε και από τα γιάννενα. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! Ράφαελ, γκάλο, κούσας χωρισ μιχαι και ερικσον ο παναιτωλικοσ στα γιαννενα. Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος. Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης).

.γιαννενα παναθηναϊκοσ παναιτωλικοσ παοκ premier league αρσεναλ τσελσι λιβερπουλ μαντσεστερ σιτυ man. «πικραμένοι για τον τρόπο της ήττας» την άποψή του πως ο πασ γιάννινα ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στο ντέρμπι με τον παναιτωλικό εξέφρασε ο σάββας παντελίδης. Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ. Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα.

Panaitwlikos Odynhrh Htta Apo Ta Giannena Agrinioculture
Panaitwlikos Odynhrh Htta Apo Ta Giannena Agrinioculture from www.agrinioculture.gr
Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. Στο δεύτερο παιχνίδι του χιμένεθ στον πάγκο της και πρώτο εντός έδρας, υποδέχεται τον παναιτωλικό, που έχει κάνει τρεις ήττες εκτός έδρας, και τις τρεις στο… Αναρτήθηκε από παναιτωλικοσ στις 5:55 π.μ. Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. Ράφαελ, γκάλο, κούσας χωρισ μιχαι και ερικσον ο παναιτωλικοσ στα γιαννενα. Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). .γιαννενα παναθηναϊκοσ παναιτωλικοσ παοκ premier league αρσεναλ τσελσι λιβερπουλ μαντσεστερ σιτυ man.

Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ).

Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα. Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ. Σόκαρε τον οφη στο 93' ο ατρόμητος. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης). Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e). «πικραμένοι για τον τρόπο της ήττας» την άποψή του πως ο πασ γιάννινα ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στο ντέρμπι με τον παναιτωλικό εξέφρασε ο σάββας παντελίδης. Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. Στο δεύτερο παιχνίδι του χιμένεθ στον πάγκο της και πρώτο εντός έδρας, υποδέχεται τον παναιτωλικό, που έχει κάνει τρεις ήττες εκτός έδρας, και τις τρεις στο… Αναρτήθηκε από παναιτωλικοσ στις 5:55 π.μ. Ράφαελ, γκάλο, κούσας χωρισ μιχαι και ερικσον ο παναιτωλικοσ στα γιαννενα. Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα!

Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα.

Made In Agrinio 90 Photos Stadium Arena Sports Venue
Made In Agrinio 90 Photos Stadium Arena Sports Venue from lookaside.fbsbx.com
Αναρτήθηκε από παναιτωλικοσ στις 5:55 π.μ. Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! «πικραμένοι για τον τρόπο της ήττας» την άποψή του πως ο πασ γιάννινα ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στο ντέρμπι με τον παναιτωλικό εξέφρασε ο σάββας παντελίδης. Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Συνεχίζει την πορεία σωτηρίας η λαμία, πέρασε και από τα γιάννενα. .γιαννενα παναθηναϊκοσ παναιτωλικοσ παοκ premier league αρσεναλ τσελσι λιβερπουλ μαντσεστερ σιτυ man. Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης).

Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e).

Ο παναιτωλικοσ είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και θα πάρει τη πολυπόθητη άνοδο. Γιαννακόπουλος (59'κυριακίδης), μιχάι (46' χαντάκιας), άργκους (59' γιαννιώτης δ.), μαρινάκης (46' λιάβας), ρότσα (46' τσοκάνης). Οι καλυτεροι αγωνεσ τησ σεζον (e). Στο δεύτερο παιχνίδι του χιμένεθ στον πάγκο της και πρώτο εντός έδρας, υποδέχεται τον παναιτωλικό, που έχει κάνει τρεις ήττες εκτός έδρας, και τις τρεις στο… Πασ γιάννινα και παοκ χρειάστηκαν περίπου ένα 10λεπτο στην αρχή του αγώνα προκειμένου να βρουν τα… πατήματά τους και να δώσουν ρυθμό στο ματς. Αναρτήθηκε από παναιτωλικοσ στις 5:55 π.μ. Σκορερ και των 2 τερματων ο αγρινιωτησ κουτσοσπυροσ. Για μεγέθυνση πατήστε επάνω στην εικόνα. Συνεχίζει την πορεία σωτηρίας η λαμία, πέρασε και από τα γιάννενα. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Χαμός και επεισόδια στα γιάννενα! «πικραμένοι για τον τρόπο της ήττας» την άποψή του πως ο πασ γιάννινα ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στο ντέρμπι με τον παναιτωλικό εξέφρασε ο σάββας παντελίδης. Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι.

Δε θα σταθούμε καθόλου στο αγωνιστικό κομμάτι παναιτωλικοσ. Στο δεύτερο παιχνίδι του χιμένεθ στον πάγκο της και πρώτο εντός έδρας, υποδέχεται τον παναιτωλικό, που έχει κάνει τρεις ήττες εκτός έδρας, και τις τρεις στο…

Posting Komentar

0 Komentar